miercuri, 2 iulie 2014

Râsu-plânsu sau rânjind cu drag pe ogorul patriei facebook


Şeful ML, Şerban Suru:
Gura păcătosului adevăr rânjeşte... 
Cam la o lună după data de 8 Octombrie 2013, dată când a fost depusă la senat iniţiativa "Legea antilegionară", am organizat un mic miting la "Universitate", împotriva ei. Cu această ocazie am făcut împreună cu soţia, dintr-o pânză albă, un banner pe care era scris cu verde: "Legea antilegionară alungă românii şi cultura din ţară"(a se citi articolul - click aici: Miting).
(A se vedea  şi continuarea după poza de mai jos)


Ulterior, cu ocazia comemorării asasinării Căpitanului, Nicadorilor şi De(30 Nov. 1938) am pus bannerul respectiv lângă troiţa de la Tâncăbeşti. Dar uite că ceva "pseudo legionari", de la Partidul  TPT,  în frunte cu preşedintele executiv al partidului, cama-râzi cu ştaif de luptători s-au pozat pe 21 Iunie lângă bennerul pus în stânga troiţei. Nimic de zis dacă preşedintele în cauză nu ar fi găsit, împreună cu încă vreo 2-3 de-ai lui, ca să rânjească cu bucurie în poză. Oare ce au găsit de râs lângă un bener ce anunţa o posibilă tragedie şi totodată stând pe un loc ce simbolizează un odios asasinat? Să râzi sau să zâmbeşti aşa ca ... la" bennerul" nou?

(A se vedea continuarea după poză)

Dar, poate că da având în vedere rugămintea recentă a preşedintelui executiv, reprodusă în poza ce urmează, este de înţeles de ce cama-râzii se hlizeau:
(A se vedea continuarea după poză)

Dureros este faptul că nici unul dintre apropiaţii "executivului" nu au binevoit să îi atragă atenţia asupra penibilului situaţiei ci, din contră, unii au dat "like". Aşa că subalternii trebuie să respecte rugămintea preşedintelui. Nu-l lăsaţi singur ca boul! Staţi lângă dânsul! Poate puneţi de-o cireadă...
Şi ne mai mirăm că România este încă o ţară eminamente agrară?!