miercuri, 24 iunie 2015

Legea anti-legionară s-a votat! Dumnezeu să-i ajute pe toţi cei care au contribuit la apariţia ei, după cum le este sufletul de curat!

   Şeful Mişcării Legionare, Şerban Suru: 
     Legea anti-legionară s-a votat!  Astăzi, la ora 15, 30, 24 iunie 2015, chiar la împlinirea a 88 de ani de la înfiinţarea Mişcării Legionare şi totodată de sărbătoarea creștină a nașterii unui proroc: Sf. Ioan Botezătorul.
     Dumnezeu să-i ajute pe toţi cei care au contribuit la apariţia ei, după cum le este sufletul de curat!
     Legea a fost votată în regim de prioritate! Ieri nu figura în programul afişat pentru a fi votată astăzi. De abia ieri Comisia Juridică a publicat raportul privitor la lege. Şi până astăzi, 302 deputaţi au şi hotărât că trebuie votată. Doar 2 s-au opus. Respecte pentru cei 2!
     Mai jos am publicat şi legea aşa cum va apărea ea, modificată la zi, în monitorul oficial.
     Această legea a apărut în proporţie de 50% datorită acţiunilor politice inconştiente cât şi a infatuării lui Florin Dobrescu, fost preşedinte executiv al fostului partid "Totul pentru ţară".  Îi sfătuim pe toţi susţinătorii şi simpatizanţii Mişcării Legionare să nu dea curs viitoarelor iniţiative ale acestui domn, dacă nu doresc să aibă mari probleme.
     Noi rămânem pe poziţii.
Punctul oficial al Mişcării Legionare, faţă de noua lege, cât de curând.
 Continuarea după poză
Simboluri legionare

     Pentru a vizualiza în format mai mare noua lege puneţi mausul pe o poză cu pagina legii, daţi click pe butonul din stânga al mausului, apoi pe noua poză care apare daţi click drepta, apoi click pe  "Vizualizaţi imaginea" (View image) în mica fereastră gri care apare şi apoi, când se vede "lupa", încă o dată click stânga.

     În continuare cităm din introducerea la raportul Comisiei Juridice faţă de proiectul de lege:

 "Dezbaterile asupra acestei iniţiative legislative au avut loc în cadrul mai multor şedinţe. Au participat din partea Ministerului Justiţiei domnul Liviu Stancu, secretar de stat, domnul Dragoş Panaitescu, consilier juridic, domnul Radu Geamănu, consilier juridic, din partea Ministerului Culturii, domnul Alexandru Oprean, secretar de stat, doamna Irina Sanda Marin Cajal, subsecretar de stat, din partea Academiei Române, domnul Alexandru Surdu, vicepreşedinte, din partea Institutului Naţional pentru Studierea Holocaustului din România „Elie Wiesel”, domnul Alexandru Florian, director general, din partea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, domnul Aurelian Mihăilă, procuror, domnul Mustafa Reghan, procuror, din partea Mişcării Legionare, domnul Şerban Suru, domnul Petru Peptanaru, iar din partea Fundaţiei „Luptătorii din Rezistenţa Armată Anticomunistă”, doamna Zoea Rădulescu, preşedinte.

În conformitate cu prevederile art. 61 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicat, cu modificări şi completări, membrii Comisiei juridice au dat votul final asupra acestui proiect de lege în şedinţa din 16 iunie 2015."








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu