vineri, 11 septembrie 2015

Conferinţa de presă a Mişcării Legionare - despre legalitatea Gărzii de Fier

       Ieri, Joi 10 Septembrie 2015 dimineaţa, a avut loc prima conferinţă de presă a Mişcării Legionare după apariţia Legii 217/2015 - adică aşa numita lege anti-legionară.

       Au fost trimise pin fax şi email invitaţii la toate agenţiile de presă importante din România, la posturile TV de ştiri cât şi la ziarele naţionale. Rezulatul: s-a cerut confirmarea conferinţei de la 2 agenţii, iar la conferinţă nu a fost prezent decât un singur reporter de la Jurnalul Naţional. Restul .... frica e la loc de cinste, ca şi la falşii legionari de la fostul Totul pentru Ţară, Fundaţia George Manu etc. ( a se vedea: AICI ). Mass-media s-a speriat că, dacă aceasta s-ar prezenta la conferinţa Gărzii de Fier, ar putea fi acuzată că îi face propagandă .... De, specific majorităţi ziariştilor limitaţi mental din punct de vedere politic.
              La conferinţa respectivă, ţinută la sediul Mişcării Legionare din str. Iacob Negruzzi nr. 1, Bucureşti, au mai fost prezenţi: Preşedintele Federaţiei foştilor deţinuţi politici anticomunişti (FRFDPLA), dl. Marcel Petrişor, camaradul şi fostul deţinut politic Vasile Iamandi precum şi membri ai Mişcării Legionare.
(continuarea articolului, după poză)
       În cadrul conferinţei de presă s-a arătat că Mişcarea Legionară este legală, funcţionează legal, în ciuda aşa zisei legi anti-legionare care a fost prost înţeleasă şi  semidoct analizată de către diverşi "corifei" cu priză la public, inclusiv de către unii cu foste pretenţii legionare.
       Menţionăm că legalitatea Mişcării Legionare, neîncadrarea ei în Legea 217/2015, se datorează în mod exclusiv demersurilor noastre făcute în parlament, la guvern şi la diverse autorităţi ale statului, de-a lungul a aproape 2 ani de zile de activitate executată în aceste sens, lucru pe care îl vom demonstra cu acte şi diverse tipuri de documente în săptămâna ce urmează.
       De altfel suntem singurii care, după promulgarea legii "anti-legionare", nu am renunţat la nimic, nici la activitatea legionară, nici la simbolistică, nici la uniforme. Suntem de fapt adevăraţii legionari. Restul, care până în urmă cu 2 luni de zile pozau în mari şi importanţi legionari, au renunţa la ideea că ar fi aşa ceva, au clacat de frică şi din prostie juridică cât şi politică, dovedind astfel că sunt falşi legionari.
              În pozele de mai jos sunt prezentate aspecte de la conferinţă.
Şeful Mişcării Legionare, dl. Şerban Suru, aşteptând invitaţii
De la stânga: Petru Peptănaru, Vasile Iamandi, Marcel Petrişor
Şeful ML, dl. Şerban Suru ... acuzator!
De la stânga: Corina Hădăreanu, reporter - "Jurnalul naţional", Petru Peptănaru, Vasile Iamandi
Rândul 2, de la stânga: Şerban Suru, Corina Hădăreanu, Gheorghe Andrei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu