sâmbătă, 7 februarie 2015

Cine este Anti-Legionar este Anti-Israel


Şeful Mişcării Legionare, Şerban Suru:

       Ştiri vechi pentru proşti noi! De nenumărate ori tot felul de semidocţi, de cretini politici sau de rău intenţionaţi acuză Mişcarea Legionară de antisemitism(rasism). În ultima vreme am tot fost contactat de asemenea persoane care vroiau cu orice preţ să pozeze în intelectuali "rasaţi". Lor le răspund cu ceea ce s-a stabilit, de către întemeietorii Mişcării Legionare, la data de 8 Noiembrie 1927. Dar mai întâi un scurt citat din cuvântarea în plenul Parlamentului, a lui Corneliu Zelea Codreanu, în calitate de cel mai tânăr deputat din acea vreme - 1931(Decembrie):

            "Eu nu întrebuinţez cuvântul de jidan pentru ca să insult pe cineva. Eu le spun jidani, pentru că aşa cred eu că se numesc ei şi de altfel - mi se pare curios - este singura naţie care fuge de numele ei propriu, de numele pe care îl are."

     Iar acum hotărârea Mişcării Legionare din 8 Noiembire 1927 aşa cum apare ea trecută în "Cărticica Şefului de Cuib"

        "Consfătuirea a ţinut până la ora 6.30(după amiaza- n.n.) după care s-a dat citire următorului comunicat:
1. Legiunea afirmă că mai presus de interesele personale stă Patria cu nevoile ei.
2. În slujba acestei Patrii încălcate de străini, toţi copiii Pământului Românesc trebuie să alerge cu sufletul şi cu braţul lor.
3. Legiunea se îndreaptă către tot cel ce se simte de soldat chemându-l sub drapelul ei întru apărarea pământului strămoşesc.
4. România a românilor. Pentru jidani, Palestina. Dreptate românului şi moarte trădătorului.
Trăiască în noi inima de soldat!
Trăiască, înflorească România Nouă!"
(încheiat citatul).

       Concluzia: cine este contra Mişcării Legionare, este contra ideilor ei, este deci contra Statului Israel, creat în Palestina, este deci... ANTISEMIT-aşa cum susţin liderii israelieni faţă de oricine care are ceva contra Israelului.

(a se vedea şi continuarea după poză)
        Iar în continuare, tot din "Cărticica Şefului de Cuib", primul punct din programul legionar. Vedeţi ceva antisemit în el sau vreo referire la evrei?:

       "Primul punct de program legionar.
Dacă vă întrebă cineva să-i spuneţi că este: JURĂMÂNTUL PENTRU PEDEPSIRE.
A doua zi după victoria legionară se va constitui "TRIBUNALUL EXCEPŢIONAL", care va chema în faţa lui şi va judeca pentru trădare de Patrie:
 a) Pe toţi jefuitorii banului public;
 b) Pe toţi cei ce au primit mită înlesnind afaceri;
 c) Pe toţi cei care călcând legile fundamentale ale ţării au persecutat, au închis, au lovit în legionari sau în familiile lor. Orice funcţiune ar deţine, de la jandarm până la ministru, nimeni nu va scăpa acestei judecăţi.
Prea şi-au imaginat aceşti domni că Ţara Românească este moşia lor, că legile s-au făcut pentru ca să le calce ei în picioare şi că noi suntem argaţii de pe această moşie, pe care să ne bată la spate cu biciul.
Naţiunea română, conştientă de drepturile ei va începe viaţa cea nouă prin OPERA DE PEDEPSIRE LEGALĂ.
Acest ceas îl aşteptăm şi răbdăm.
Fără acest CEAS AL PEDEPSIRII, nu este posibilă nici o refacere în această ţară.
Şefii de cuiburi vor face rapoarte amănunţite şi foarte exacte asupra tuturor nelegiuirilor comise, înaintându-le Şefului Legiunii."
 

  
- Parcă acum, în prezent, trăim vremurile acelea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu