sâmbătă, 12 septembrie 2015

Şeful Mişcării Legionare, Şerban Suru: Nici în cot nu mă doare!

Şeful Mişcării Legionare, Şerban Suru:

       O parte din mass-media s-a sesizat cu privire la faptul că Mişcarea Legionară, şi în mod special eu, nu ne sinchism de legea antilegionară (Legea 217/2015) şi că pe mine "mă doare în cot de ea", dar că totul ar fi pentru moment doar virtual, adică doar pe net. În superficialitatea unor jurnalişti, aceştia nu realizează că dacă este vorba "de a te durea în cot", ca expresie, atunci aceasta nu poate fi decât virtual... Personal nu mă doare nici în cot de legea antilegionară:
 
Mai jos articolul aşa cum a apărut în ziarul ZIUA NEWS:
 
Stupoare: Mişcarea Legionară laudă legea antilegionară!
 
Postat la: 11.09.2015 - 20:39 | Scris de: ZIUA NEWS
(Articolul în sine este după poză - n.n.; poza este luată după blogul nostru şi este făcută cu  2 ani de zile în urmă, atunci când m-am dus în uniforma legionară la Parchetul General, să depun plângere împotriva Guvernului)

            Pe şeful Mişcării Legionare, Şerban Suru, îl doare în cot de Legea 217/2015, deşi noile prevederi îl fac pasibil de puşcărie şi amendă pentru proferarea cultului şi ideilor lui Corneliu Zelea Codreanu.
    
       Prin intermediul unui comunicat oficial distribuit pe Facebook - dichisit cu poza Căpitanului şi cu gratiile legionare - Suru susţine că, în mod paradoxal, legea antilegionară „are şi partea ei bună: a dezvăluit pe falşii legionari şi grupările conduse de ei, a separat grâul de neghină". Adică, explică Suru, „falşii legionari" - cei grupaţi în jurul fostului partid „Totul pentru ţară" (simiştii), cei de la fundaţia „George Manu", revista „Permanenţe", ziarul „Cuvântul legionar" şi „Asociaţia Totul pentru Ţară" - şi-au demonstrat falsitatea şi incompetenţa prin maniera umilitoare şi ruşinoasă în care au dat bir cu fugiţii odată cu apariţia legii 217/2015, alegând să-şi închidă site-urile oficiale şi să-şi şteargă profilurile de pe Facebook.
         
      „Trăiască moartea!"
„Frica şi incompetenţa şi-au spus cuvântul. Şefii acestor grupuri au clacat din spaimă şi nepricepere. Însă un legionar nu are frică nici de moarte, darămite de o lege. Unele dintre saluturile legionare în scrisorile şi ordinele care se dădeau erau „Trăiască moartea!" şi „Faţa la duşman!". Pe de altă parte, un şef legionar nu este un incompetent, ci un om înţelept", se bate cu pumnul în piept Şerban Suru, repetând obsesiv că adevăraţii legionari se află numai în gruparea pe care el o păstoreşte, fiindcă ei sunt singurii care dau dovadă de vitejie, chiar dacă aceasta e numai virtuală.
  - articol scris de Alex Miclovan

 Click AICI pentru articol pe siteul Ziua news

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu