duminică, 26 iunie 2016

Mişcarea Legionară - 89 de ani de la înfiinţare şi un an de la legea antilegionară!

Şeful Mişcării Legionare, Şerban Suru
 - Sâmbătă, la conferinţa despre trecutul, prezentul şi viitorul Mişcării Legionare, au participat un număr mic de persoane. De, frica este mare, mai ales de când aşa zisă lege antilegionară, a dat de pământ cu falsele grupări pretins moştenitoare ale Gărzii de fier, gen "Fundaţia George Manu", Fundaţia "Ion Gavrilă Ogoranu",  "Noua Dreaptă" etc. Şi aceasta nu pentru că membrii lor ar fi participat la acţiunile noastre ci pentru că propaganda şi publicitatea acestor grupări în favoarea ideii că Mişcarea Legionară este interzisă de lege, a dat roade ... Dar nouă, adevăraţilor legionari, ne folosesc asemenea roade, căci frica, inconşienţa politică, nepriceperea şi parşivenia grupărilor menţionate mai sus a făcut separarea grâului de neghină. Mişcarea Legionară are nevoie de oameni curajoşi, fără frică de diavol sau de duşmani (a se vedea în acest sens două articole mai vechi, click aici Primul articol şi aici: Al doilea articol).
- La conferinţă s-au prezentat punctele istorice de bază şi câteva norme doctrinare ale Mişcării Legionare. Nu s-a sărbătorit nimic căci cele trasate de Căpitan în urmă cu 80 de ani sunt valabile şi astăzi (click Aici). Au urmat întrebări şi discuţii libere. Menţionăm că în fiecare Luni, între orele 19 şi 20:30, la sediul Mişcării  din str. Iacob Negruzzi nr. 1, sect. 1, Buc., sunt întruniri deschise cu cei dornici să cunoască ML.
- În pozele de mai jos se poate observa că, acolo unde a avut loc conferinţa Mişcării Legionare, a fost înainte sediul Partidului Conservator şi al Partidului Liberal Reformator - Sector 1 care prin fuziune au format ALDE. Uneori Dumnezeu mai glumeşte şi în favoarea noastră.

Legionari şi simpatizanţi - salutând!
Salutul Legionar!





Mişcarea Legionară combate minciuna!































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu