marți, 5 iulie 2016

Mişcarea Legionară şi Uniunea Europeană - conferinţa din 4 Iulie 2016

Şeful Mişcării Legionare, Şerban Suru:
- La conferinţa de Luni, 4 Iulie 2016, au participat puţine persoane. Ca de obicei frica a fost mare şi bravii "legionari" de facebook s-au umflat în pene de curaj, dar numai în faţa monitorului ... Însă aici critica noastră nu se adresează simpatizanţilor ML, ci aşa zişilor legionari, care se pretind a fi legionari, dar în realitate sunt doar nişte poze pe faceboo; căci legionar nu eşti doar pt. că afirmi ci trebuie să ai un legământ depus în cadrul unui Cuib Legionar şi să te menţii în el, să participi la activităţile cuibului şi ale ML. Altfel eşti doar o făcătură pe facebook ... o pată de culoare ... o pată ...
       În cadrul conferinţei s-a explicat pe scurt:
      - cum a apărut Uniunea Europeană şi care au fost scopurile iniţiale
      - ce este UE în prezent şi cum funcţionează
      - care sunt avantajele şi dezavantajele României ca membră a UE
     - cum UE este singura organizaţie internaţională în interiorul căreia se aplică, la nivel statal-între statele membre, principii ale democraţiei. 
             Până la UE, între statele lumii nu se practicau şi nici acum nu se practică, la nivel global, norme sau principii democratice. Cu alte cuvinte în relaţiile interstatale nu există democraţie ci doar forţă militară şi presiuni economice.
            Până la UE nu a existat nici un tratat internaţional care să prevadă ca între state să funcţioneze aceleaşi principii care funcţionează între şi pentru cetăţenii unui stat democratic.
          Uniunea Europeană este singura organizaţie internaţională care încearcă să pună în practică ceea ce Mişcarea Legionară denumeşte a fi "DEMOCRAŢIA INTERSTATALĂ", lucru care este un fapt benefic pentru toţi cetăţenii UE. Din păcate nu toate statele membre ale UE conştientizează aşa ceva şi cu atât mai puţin cetăţenii lor.
               S-a pus în discuţie şi relaţia dintre UE şi Mişcarea Legionară. 
Vom reveni cu explicaţii mai largi cât de curând. Conferinţa, cu tot cu dezbateri, a ţinut până la orele 21,30.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu