duminică, 23 februarie 2014

DEPUTATUL RAEŢCHI ESTE FASCIST!!! Oi vei, oi vei, azi ce mai bei?


Şeful Mişcării Legionare, Şerban Suru:
Deputatul OVIDIU ALEXANDRU RAEŢCHI îşi dă arama pe faţă:
ESTE LEGIONAR ŞI ANTISEMIT!!!!
Oi vei, oi vei 1, Vai, vai, vai! "Varanul roşu" - Voiculescu, şeful deputatului, varan care după 30 de ani a rămas tot comunist, deci CRETIN ce o fi zicând?
Despre ce este vorba: de un an de zile dl. deputat Raeţchi nu pierde nici un prilej ca să ne atace, adică să atace în Parlament, de la tribună, prin interpelări şi declaraţii politice, Mişcarea Legionară - oful domniei sale probabil de când a ieşti din pubertate. Dar ca un făcut, pe facebook, dl. deputat şi-a schimbat "coperta" sau benner-ul şi l-a pus pe legionarul Petre Ţuţea - cu un citat celebru .... Doar că Varanul roşu, şeful din umbră al lui Raeţchi a rămas tot comunist şi după 30 de ani. Tot comunist a rămas şi Ion Iliescu, şi tatăl lui Alexandru Florian-directorul Institutului EW, şi multe alte figuri marcante ale politicii actuale dar şi ale celei trecute-comuniste, ale căror odrasle se lăfăie astăzi prin parlament, deci AU RĂMAS ...CRETINI! Şi ce se trage din cretin ... fascist mănâncă ...
Dar asta nu ar fi nimic dacă în urmă cu o lună de zile Primăria Timişoara nu ar fi propus ca să dea unei străzi numele de "Petre Ţuţea". Au sărit ca arşi de mânia proletară roşie vreo 3 profesori din oraşul de pe BEGA dar mai ales Alexandru Florian, care, într-o scrisoare către Primărie, l-a făcut practic mâncător de evrei pe filozof. Păi cum rămâne dl. deputat cu lupta matale antifascistă? Ţi-a dat arama pe faţă susţinându-l pe Ţuţea: eşti FASCIST SADEA: la puşcărie cu tine!
Mai jos un link cu ultimul atac al lui Raeţchi împotriva Mişcării Legionare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu