sâmbătă, 26 aprilie 2014

Hristos a Înviat sau Holocaustul a existat?

       Hristos a Înviat sau Holocaustul a existat? La care dintre cele 2 întrebări credeţi că nu puteţi da decât un singur răspuns? Sau mai precis dintre afirmaţiile: "Hristos a Înviat" şi "Holocaustul a existat" care credeţi că reprezintă ADEVĂRUL ABSOLUT, IMUABIL, SFÂNT, DUMNEZEIESC, CARE NU POATE FI CONTRAZIS, NEGAT, CĂCI ALTFEL LEGEA TE PEDEPSEŞTE CU 5 ANI DE PUŞCĂRIE ? !
Citatul de mai jos este dintr-o scrisoare deschisă către parlamentul României, din anul 2002, cu puţin timp înainte de PAŞTE. Întreaga scrisoare o găsiţi aici: Adresă. sau AICI
  • Din scrisoare:


" Ordonanţa (OUG nr. 31/2002) este o insultă şi un atac direct la adresa creştinismului. Jumătate din lume este construită, fundamentată, pe baze pur creştine, în special Europa şi America! Şi cu toate acestea oricine poate să creadă în orice. Această libertate a dat-o bunul Dumnezeu pentru toţi.

Dumnezeu ne-a oferit libertatea deplină de a crede sau nu în EL! 

Liberul arbitru este o condiţie esenţială pentru creştinism.


  • Isus Hristos nu te obligă să crezi în Înviere! Dacă vrei îl negi pe Dumnezeu, deşi El este adevărul absolut! Poţi să-l conteşti pe Dumnezeu cu toate mijloacele mass-media, cu toată înverşunarea inimii şi din tot sufletul! Se fac cercetări ştiinţifice, filozofice, în încercarea de a demonstra inexistenţa lui Dumnezeu Mântuitorul! Ba chiar guvernul, conştient sau nu, dă bani pentru aşa ceva! 
  • Poţi să crezi în Satan, cel mai mare duşman al oamenilor şi al lui Dumnezeu, să-i faci statui, să scrii cărţi în care să-l lauzi, să-i ridici monumente şi altare. Nici o lege nu interzice aşa ceva! Ba din contră, te apără! Dar să-i ridici o statuie lui Antonescu, nu! 
  • Atenţie, poţi să-l adulezi pe Lucifer şi să-i răspândeşti cultul însă, conform ordonanţei, nu ai voie să crezi în ceva mai puţin grav, o ideologie „fascistă”. Deşi fasciştii au creat Statul Vatican!

Într-o doctrină de tip comunist, care-l combate explicit pe Dumnezeu, da, ţi se permite să crezi!

Nu degeaba spunea Lenin: „Revoluţia s-a instaurat prin teroare! Ca să menţinem cuceririle revoluţiei trebuie să permanentizăm teroarea!” Cam aşa ceva face şi ordonanţa!

Paştele creştin este sărbătoare religioasă naţională în foarte multe ţări! Şi cu toate acestea, să fie negată înălţarea Domnului Isus este îngăduit de lege deşi, repetăm, este sărbătoare naţională! Dar să fie negat holocaustul, guvernul nu admite! Evreii religioşi combat învierea Mântuitorului şi Talmudul este plin de insulte la adresa Lui! Poţi să nu crezi în Hristos, dar eşti forţat să crezi în holocaust!

Miliarde de oameni cred în Dumnezeu! Câte miliarde cred în holocaust? Sau poate asta se urmăreşte…

 Ordonanţa stabileşte practic că holocaustul este dogmă capitală, adevăr imuabil, mai presus de Dumnezeu şi de tot ce este sfânt în ţara asta! Totul poate fi contrazis la noi, limbă, cultură, istorie, religie, numai holocaustul nu!

Holocaustul a devenit religie de stat, religie oficială!

Privitor la holocaust, cu forţa  ni se va aplica dictonul: „Crede şi nu cerceta!”


  • Cu sila vom învăţa cu toţii, mici şi mari, despre holocaust! Că eşti elev de şcoală generală sau student la Colegiul Naţional de Apărare, va trebui să toceşti fără să judeci, „lecţiile” de holocaust.
  • Nu ai dreptul să te îndoieşti, nu ai decât obligaţia să-ţi pui cenuşă în cap! Va trebui să plângi la ordin!   
(Vezi continuarea din josul pozei)Dacă veţi băga în puşcărie pe un creştin care tăgăduieşte holocaustul, sau care are opinii „fasciste”, dar în schimb pe un ateu sau pe un comunist îl veţi lăsa în libertate, ce-o să-i spuneţi Mântuitorului atunci când veţi sta în faţa lui, la Judecata de Apoi? Că vezi Doamne, nu Tu eşti Adevărul, Calea şi Viaţa, ci holocaustul?! Că duşmanii Tăi, Doamne, nu sunt cei care în numele unei ideologii ţi-au omorât şi băgat în puşcării mii de preoţi şi ţi-au dărâmat sute de biserici! Sau cei care afirmă că religia este opiumul popoarelor! Şi nici cei care neagă Învierea sau nu cred în Tine! Ci vrăşmaşii Tăi sunt cei care neagă holocaustul şi nu cred în el! D-aia i-am trimis în închisoare Doamne! - Aşa veţi spune?

Dacă veţi legifera ordonanţa asta, veţi legifera îngrădirea liberului arbitru al credinţelor şi ideilor, liber arbitru dăruit de bunul Dumnezeu la toţi. Şi cum ordonanţa stabileşte ca adevăr absolut holocaustul şi-l aşează astfel peste Mântuitor...ne întrebăm: cui slujiţi voi dragi conducători ai României? Slujiţi ţării sau intereselor oligarhiei evreieşti? Slujiţi lui Dumnezeu sau lui Mamona - holocaustul?!

  • În sala mare a Parlamentului se află deasupra prezidiului o cruce. Iar 95% din parlamentarii şi conducătorii României şi-au depus legământul cu mâna pe Biblia Creştină! Dar prin ordonanţă, holocaustul a devenit adevăr de necontestat în comparaţie cu Biblia. Atunci este mai bine şi mai cinstit ca de acum încolo dragi parlamentari, să vă Juraţi pe holocaust
  • Şi cum Învierea poate fi negată legal dar holocaustul ba, de Paşte este indicat să vă salutaţi nu cu „Hristos a înviat! – Adevărat a înviat!” ci cu „Holocaustul a existat! – Adevărat a existat!” N-ar strica să daţi şi o lege în acest sens! Aşa să vă ajute Dumnezeu! Iertaţi-ne, am greşit! Vroiam să spunem:„Aşa să vă ajute holocaustul!”

Menţionăm încă o dată că noi, legionarii, nu intrăm sub incidenţa acestei ordonanţe. Nici nu încercăm, prin combaterea ei, să susţinem ideile fasciste. De asemenea nu suntem nici măcar simpatizanţi ai generalului Antonescu, care are pe conştiinţă peste cinci mii de tineri legionari trimişi în mod special pe front în misiuni fără întoarcere.

Dar cum ordonanţa este anticonstituţională şi reintroduce delictul de opinie, cenzura, închisoarea politică, ideologia şi istoria oficială, religia oficială, ne simţim datori să atragem atenţia celor în drept, parlamentarilor, celor cu dragoste de libertate şi de Dumnezeu,  să nu aprobe ordonanţa!

Dacă ordonanţa s-ar fi referit la interzicerea ideologiilor comuniste, a simbolurilor comuniste şi a cultului liderilor comunişti, Mişcarea Legionară tot s-ar fi opus ei, deşi legionarii consideră comunismul ca unul dintre marile pericole care au bântuit şi încă mai bântuie lumea. Şi asta, pentru că libertatea de gândire, dată de bunul Dumnezeu tuturor oamenilor, nu are nimeni dreptul să o îngrădească!

Indiferent dacă eşti comunist, fascist, nazist, conservator, liberal, social democrat sau legionar!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu